culinaire-ambiance.png

Leden van Horeca Vlaanderen genieten vanaf vandaag van een korting van 25 euro bij aankoop van een jaarabonnement (10 nummers) op 'Culinaire Ambiance', het magazine voor kok, hobbykok, foodie en iedereen die culinair wil genieten. 

Lees verder

  • Aangemaakt op .
minimumloon.jpg

Beste horeca collega

De verkiezingen komen er weer bijna aan. en we horen opnieuw de klokken luiden van een lasten verlaging voor de horeca. Maar deze keer willen we niet meer geloven in sprookjes of valse beloftes. We willen laten zien dat we echt wel nood hebben een aan lasten verlaging zoals bij de vorige verkiezing is gebeurd. Niet enkel voor ons als uitbater is dit belangrijk. Maar ook voor onze klanten is het een voordeel.

Op 12 maart heeft Katrien Vergote een afspraak met de minister. Dan kunnen we haar deze petitie mee geven als blijk van onze samenhorigheid. Deze oproep staat ook op de pagina van de Unie Van Belgische Horeca

Stuur jij deze mail ook door naar je collega's? Zo kunnen ze ook via deze link hun handtekening plaatsen op de petitie.

Teken hier de petitie

  • Aangemaakt op .
horecaflash.jpg

Dankzij Horeca Vlaanderen kunnen uw werknemers (sinds 1 december 2015) maximaal 360 overuren per jaar presteren, zonder dat u daarop enige sociale of fiscale bijdrage moet betalen. Wat u de werknemer betaalt, steekt hij integraal op zak, zonder belastingen!

Lees verder

  • Aangemaakt op .

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD