De Luttertap: Handelszaak over te nemen

Bent u de gedreven ondernemer/investeerder die op zoek is naar een restaurant met tal van potentieel? Gelegen nabij de Franse grens, in een oase van groen en rust doch dichtbij een vlotte verbindingsweg? Dan is deze handelszaak een ware opportuniteit!

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Ledenvoordeel 2018

Ledenkortingen voor 2018

U bent lid van Horeca Vlaanderen, de representatieve beroepsvereniging die dagelijks instaat voor de belangen van de horecaondernemers in Vlaanderen. Horeca Vlaanderen steunt haar leden met up-to-date informatie, advies, infosessies, opleidingen en leden kortingen.Bovendien zet uw federatie haar schouders mee onder de lokale horecawerking.In de volgende bladzijdes verneemt u hoe u actief gebruik kan maken van de kortingen die wij voor u onderhandeld hebben. Deze worden ook aangevuld met lokale voordelen die door uw lokale beroepsvereniging of uw Provinciebestuur aangeboden worden. Neem dus zeker een kijkje op hun Facebook-pagina of website. Heeft u nog een vraag over onze leden kortingen, contacteer ons op volgende contactgegevens:Horeca VlaanderenT 02 213 40 10 – E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Lees verder

  • Aangemaakt op .

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD