Eindejaarsfeesten bij onze leden

Kerstavond

Kerstdag

Wethuys Watou

Jaarwisselingsmenu 2018 - 2019

Italiaanse Prosecco  - Japanse Delicatessen

**

Charcuterie de Luxe van Wild - Vlierbessendressing -

Glaze - Honing - Tijm en Sherry-Truffel

**

Gebakken Zalm in Filodeeg - Asperges -  Hollandaise met Zwarte Knoflook

of

Stoofpotje van Hazenbouten - Gratinmedaillons - Venkel - Boschampignons en Wildsaus

**

Eindejaarsverwenbord met Watoumisu 

**

Menu zonder dranken 40 EURO

**

Menu met aangepaste bieren 55 EURO of  met aangepaste wijnen   55 EURO

**

Dit menu is verkrijgbaar van zaterdag 22 december 2018 tot en met  27 januari 2019.

wethuys.be

Oudejaar

De Strooyen Hen

Oudejaarsavondmenu

St. Sylvestercocktail met hapjes

Gevulde rolletjes van Meritius rundsfilet met zongedroogde tomaat en tapenade, créme van tomaat en mayo van aioli
&
Op beukenhout gerookte zalmrug met prei, sausje met limoen
&
Parelhoenfilet fine champagne met aardappelrotsjes en wintergarnituur
&
Combinatie van progrès, sorbet van framboos, crumble en marsepein

Nieuwjaarsdrink

Wijn en water aan tafel inbegrepen
85 € p.p.Aanvang 19.00u
Telefonische reservatie.
Reservatie is compleet na betaling van het volledige bedrag via BE56143088608288 
met vermelding van uw reservatienaam.

destrooyenhen.be

Vinke

AANVANG 19U STIPT

Zeevruchten - Oesterbar - Cava

Heilbot - groene appel - geitenkaas - olijf
Keiemtaler - zuring - walnoot
Carpacchio van holstein - koolrabi
Praline van ganzenlever - peperkoek

Coquille - winterpostelein - aardpeer - kastanje - selder

Keizersbaars - zilverui of zoete ajuin - pompoen - ponzu - gepofte wilde rijst

Hertenkroon - wildjus - wortel - spitskool - rode biet - gratin van aardappel & selder - kweepeer

Ananas - yuzu - granaatappel - munt

Koffie - thee
Sweets & chocolat

24u
Bubbels op het nieuwe jaar & dansfeest met DJ
Nachtelijke versnaperingen - kaasbuffet

133,00 euro per persoon

Dranken inbegrepen tot 5u - geen sterke dranken

Meer info via Vinke.be

Nieuwjaardag

Wethuys Watou

Jaarwisselingsmenu 2018 - 2019

Italiaanse Prosecco  - Japanse Delicatessen

**

Charcuterie de Luxe van Wild - Vlierbessendressing -

Glaze - Honing - Tijm en Sherry-Truffel

**

Gebakken Zalm in Filodeeg - Asperges -  Hollandaise met Zwarte Knoflook

of

Stoofpotje van Hazenbouten - Gratinmedaillons - Venkel - Boschampignons en Wildsaus

**

Eindejaarsverwenbord met Watoumisu 

**

Menu zonder dranken 40 EURO

**

Menu met aangepaste bieren 55 EURO of  met aangepaste wijnen   55 EURO

**

Dit menu is verkrijgbaar van zaterdag 22 december 2018 tot en met  27 januari 2019.

wethuys.be

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD