25 euro korting op 'Culinaire Ambiance'

Geacht lid,
Beste ondernemer,

Leden van Horeca Vlaanderen genieten vanaf vandaag van een korting van 25 euro bij aankoop van een jaarabonnement (10 nummers) op 'Culinaire Ambiance', het magazine voor kok, hobbykok, foodie en iedereen die culinair wil genieten. Voor eenjaarabonnement betaalt u slechts 50 euro in plaats van 75 euro. Als u voor 21 april intekent ontvangt u bovendien gratis de Gids "Culinair Aanbevolen", met aanbevolen restaurants en topwinkels in Vlaanderen, ter waarde van 24.95 euro.

Culinaire Ambiance staat boordevol culinaire inspiratie, lekkere gerechten, prachtige reportages en spraakmakende columns. Kijk mee over de schouder van toonaangevende chefs, ontdek de lekkerste eetadresjes en beste winkels, proef de lekkerste wijnen voor u geselecteerd en niet te vergeten: ga zelf aan de slag met de heerlijkste recepten. Culinaire Ambiance verschijnt 10 keer per jaar (niet in januari en augustus).

Om van deze actie te genieten, volstaat het om op deze link te klikken en uw bestelling door te geven.

Wil u bijkomende info over het abonnement, neem dan contact op met Abonnementenservice Culinaire Ambiance: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of tel. 03 369 25 26. Vermeld wel “lid Horeca Vlaanderen”.
Wenst u samenwerking met Culinaire Ambiance, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD