Nog maar enkele weken tijd om uw arbeidsreglement in orde te brengen!

Geacht lid,
Beste ondernemer, 

Werkt u met deeltijdse variabele uurroosters? Dan hebt u nog maar even de tijd om uw arbeidsreglement aan te passen aan de Wet Peeters (Wet Werkbaar en Wendbaar Werk).

Door die wet bent u sinds 1 oktober 2017 niet langer verplicht alle mogelijke deeltijdse variabele uurroosters te vermelden in uw arbeidsreglement. Een algemeen tijdskader volstaat voortaan.
Dat tijdskader omvat de tijdsblokken waarin er wordt gewerkt, de dagen waarop er wordt gewerkt, de minimale duur van de prestaties en de manier waarop u de roosters zult meedelen.

Vanaf 1 april wordt het gebruik van het algemeen tijdskader verplicht! Pas dus tijdig uw arbeidsreglement aan. Dat kan nogal wat tijd in beslag nemen, zodat u beter niet wacht tot 31 maart.

Vragen? 
Contacteer onze juridische dienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02/213.40.10

© HorecaRegioPoperinge.be is een website van Horeca Regio Poperinge VZW | BTW BE0431.823.610

Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD