Ledenvoordeel naar 15%

Geacht lid,
Beste ondernemer,  

Als sectororganisatie springt Horeca Vlaanderen dagelijks in de bres om uw belangen te verdedigen. Dankzij een sterk partnership met Groep ADMB kan u rekenen op de knowhow van 1.450 experten voor een kwalitatieve ondersteuning van u en de mensen rondom u. En we hebben goed nieuws voor u! Vanaf 1 januari 2018 is de huidige tien procent  korting op het basistarief verhoogd tot vijftien procent! 

Deze korting  wordt toegekend aan alle leden die elektronisch hun medewerkers beheren en via digitale weg de prestaties doorsturen, alsook hun werknemers aanmoedigen om loonbrieven via Doccle te consulteren. 

U hoeft hiervoor niets te ondernemen. Uw klantbeheerder doet voor u het nodige zodat u automatisch het maximale kortingstarief toegepast krijgt.  Bij vragen kan u uiteraard steeds bij uw vaste contactpersoon terecht.  

Bent u geen klant van ADMB? De keuze van een sociaal secretariaat is heel persoonlijk. Als u tevreden bent over uw huidige samenwerking hoeft u niet over te schakelen. Maar als u overweegt te veranderen, en van deze korting bij ADMB gebruik wenst te maken, dan moet u vóór 30 juni uw huidig sociaal secretariaat opzeggen. U heeft dan tijd tot 31 december 2018 om te beslissen met welk sociaal secretariaat u wenst samen te werken.

Wenst u een vrijblijvende kennismaking met een KMO-adviseur om te horen wat ADMB voor u kan betekenen? Klik dan hier

Voor meer tips en advies voor uw personeel kan u terecht op https://www.admb.be/horeca.

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD