Ontwerp zelf uw kindermenukaart

placemats.png

Geacht lid,
Beste ondernemer,

Families met kinderen zijn een zeer belangrijke doelgroep voor een groot deel van onze sector. Niet verwonderlijk dat de laatste jaren vele horecaondernemers extra investeren in familievriendelijkheid.

Natuurlijk hoeft niet elke zaak zich te profileren als kindvriendelijk en bepaalt elke uitbater zelf zijn doelpubliek. Maar ondernemers die op zoek zijn naar hulp of inspiratie helpen we graag op weg.

Horeca Vlaanderen ontwikkelde reeds de inspiratiegids 'Kinderen aan Tafel' met tips & tricks om een horecazaak kindvriendelij(er) te maken en de brochure 'Kinderen Welkom' om Vlaamse logiesuitbaters te inspireren om een meer kwalitatief aanbod te bieden aan families met kinderen.

In het kader van de 'Wij gastvrij, jij blij' campagne van Toerisme Vlaanderen ontwikkelden we naar Italiaans voorbeeld een website waar ondernemers zelf snel een duidelijke kindermenukaart kunnen maken.

Op www.horecaplacemat.be kan u snel een kindermenu ontwerpen door gebruik te maken van duidelijke pictogrammen.

Wie wil kan het ontwerp nog verder aanpassen aan de huisstijl van zijn zaak door een logo of afbeeldingen toe te voegen. 

Het eindresultaat wordt afgedrukt in de vorm van een onderlegger waarop kinderen gemakkelijk kunnen aanwijzen wat ze willen eten of drinken.

U kan het resultaat downloaden als afbeelding, of als drukklaar bestand voor uw drukker.

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD