Resto Bazil

Feestzaal, Restaurant

Kruisstraat 2  8640 Westvleteren

057 40 02 77
0479 77 05 95

www.restobazil.be
info@restobazil.be

Korte voorstelling

In het hartje van Vleteren vindt u Resto Bazil. U kunt er in een gerestaureerde boerderij uit 1867 lekker eten met de hele familie. Onze zaak ligt in een ware oase van rust, vlakbij een uitgebreid netwerk van fietsroutes.

De landelijke gezelligheid is wat ons kenmerkt. Kom even uitrusten op ons gezellig terras of strek de benen op het petanqueplein. U kunt vlakbij ook de bekende Sint-Sixtusabdij van Westvleteren bezoeken. Bij ons eet u enkel dagverse producten.

Deze keuze wordt al gauw duidelijk wanneer u een blik werpt op onze menukaart. Dagelijks komt er verse vis bij ons binnen. We serveren dan ook enkele voortreffelijke visspecialiteiten. Resto Bazil staat simpelweg voor een lekkere en seizoensgebonden Belgische keuken.  

Maandelijks stellen wij nieuwe suggesties voor en elke maand kunt u genieten van een ander maandmenu. We werken dit alles af met een erg uitgebreide wijnkaart. Vanaf 12u opent onze keuken zijn deuren.

In de namiddag kunt u smullen van overheerlijke ijsjes of warme wafels en pannenkoeken. U ondervindt trouwens geen parkeerproblemen, want onze parking is erg ruim.

© HorecaRegioPoperinge.be is een website van Horeca Regio Poperinge VZW | BTW BE0431.823.610


Voorzitter

Bert Recour,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0475 94 31 27

Secretaris

Freddy Dequeker,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0478 50 54 26


Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD