Douviehuis
Grote vakantiewoning voor 32 personen

Vakantiewoning

Moenaardestraat 2  8978 Watou

0478 50 54 27

www.douviehuis.be
info@douviehuis.be

Korte voorstelling

De vakantiewoning met een oppervlakte van 430 m² werd in 2018 gezet en kreeg naast een moderne uitstraling ook nog de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de nieuwe vakantiewoning geïntegreerd.  Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. Houten parketvloeren en vernufte toestellen zorgen voor een gezellig en comfortabel verblijf.

Hogere verdiepingen zijn alleen per trap bereikbaar.

Ouders kunnen hun kinderen zorgeloos op de binnenplaats laten spelen want deze wordt via een elektrische poort van de straat afgescheiden. 

Douviehuis beschikt in alle ruimtes over wifi en er is voldoende parkeerplaats voor wie met de wagen komt.

Het Douviehuis beschikt over 2 salonruimtes die als vergaderruimte kunnen worden gebruikt.  De ene ruimte - met aanpalend volledig uitgeruste open keuken -  is voorzien van scherm, beamer & boardroom tafel (voor 14 personen), de andere ruimte is uitermate geschikt voor  een break-out sessie (volledig aanpasbaar volgens wens van de klant). 

© Horeca Regio Poperinge
Contactpersoon: Freddy Dequeker, Grote Markt 34, 8970 Poperinge
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0478 50 54 26
Cooked and Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD